Mads Bab
Mads BabDirektør, rådgiver og foredragsholder

Mads Bab

Mads har siden 1999 arbejdet med virksomhedskultur og styrkebaseret ledelse i ind- og udland – både som foredragsholder, keynote speaker og rådgiver.

I sin virksomhed Gnist sparrer Mads med offentlige og private ledere på alle niveauer om metoder og tilgange, der sikrer et øget engagement og forstærket mental robusthed hos medarbejderne.

Med udgangspunkt i tankesættet ’Science is sexy’ baserer Mads sin rådgivning på den nyeste forskning inden for især ledelses- og organisationsudvikling, positiv psykologi og design. Han er tilknyttet Aarhus Universitet, hvor han underviser i styrkebaseret ledelse og organisationsudvikling.

Mads er også forfatter til bogen Gnisten i arbejdslivet, som er genoptrykt flere gange siden udgivelsen på Dansk Psykologisk Forlag i 2013.

Et par af mine artikler på gnist.com

En virksomheds ideer er kun så værdifulde som den kultur, der udklækker og udvikler dem.

Læs mere på gnist.com

Længe har fokus i udvikling af mennesker og organisationer været på det vi skal undgå, men fokus rettes nu mod det vi ønsker at skabe og opnå mere af.

Læs mere på gnist.com

Mental robusthed handler ikke om at være god til at bide tænderne sammen, men at man går til udfordringer og pressede situationer med et særligt overblik og fleksibilitet.

Læs mere på gnist.com

Positiv psykologi er ikke en unuanceret roseøvelse, men kaster derimod lys over områder, hvor virksomheder og ledere med stor fordel kan udvikle sig.

Læs mere på gnist.com

Et par af de kundeopgaver jeg har løst via Gnist

Den 5. maj 2015 afholdte Erhverv Aarhus deres årlig Aarhus konference, hvor de havde hyret Gnist til at designe og facilitere dagen.

Læs mere på gnist.com

Gnist har i et innovativt samarbejde mellem DRIFT i Herning Kommune udviklet et værktøj til at sikre større udbytte af APV kasser. Værktøjet blev nomineret til årets arbejdsmiljøpris i 2014, bl.a. for den meget involverende tilgang. Læs mere på gnist.com
For Herning Kommunes Teknik og Miljøforvaltning afholdte vi en workshop med udgangspunkt i vores koncept STRATEGI:VÆRKSTEDET, der handler om at udvikle strategier der frisætter potentiale og sikrer maksimal engagement fra organisationen. Læs mere på gnist.com
Hvordan gør vi HK’erne forandringsparate? Gnist har udarbejdet værktøjer og øvelser der hjælper dem med at komme igennem denne forandringsprocess og føle sig parate til deres nye fremtid. Læs mere på gnist.com

Mine to bøger

I gang med styrkebaseret ledelse

En håndbog med ideer og teknikker til at sikre mere engagement, robusthed og resultater der holder.

Køb bogen her:

Du kan købe bogen på gnist.com

Gnisten i arbejdslivet

En bog om hvad der tænder os, og hvad der gør os stærke. Den er til dig, der er interesseret i selvledelse og muligheden for at udvikle dit potentiale.

Køb bogen her:

Du kan købe bogen på gnist.com

Efter mere end 15 år som foredragsholder, rådgiver og facilitator er det en fornøjelse at kunderne er glade.

 

Folk gik derfra med en god indføring i hvorfor det styrkebaserede område rummer mange af de svar, man som leder søger efter i bestræbelserne på at skabe en sund kultur.
Og Mads Bab formår at gøre sit indlæg både nuanceret og praktisk relevant.
Linette Sønderby, Djøf´s aktivitetsudvalg for Syddanmark
Vi har i vores BUSINESS netværk i såvel Horsens som Esbjerg haft en meget engageret Mads på. Fokus var på styrkebaseret ledelse – det blev præsenteret i en god blanding af forskning og praktik, så vores deltagere gik derfra klar til at selv at komme videre.!
Jesper Bonnén, Ekstern erhvervskonsulent
Mads formår at skabe en rigtig god struktur og bruger nogle spændende værktøjer, der har skabt et fantastisk resultat. Vi kan allerede mærke en positiv forskel både hos medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere.
Jacob Philipsen, Centerchef, Herning Kommune
Ved konferencen blev de 189 erhvervsfolk kompetent og effektivt ledt gennem dagens program af Mads Bab. Gnist leverede varen som stærk og sikker facilitator på både indlægsdelen og en kompleks og krævende work-shop del.
Bente Steffensen, CEO i Erhverv Aarhus

Om Gnist

Gnist rådgiver og sparrer, især med ledere, om forudsætningerne for resultater. Det handler om menneskers engagement og dermed forudsætninger, der skal til for at forandringer og potentialer realiseres naturligt. Udover vores erfaring informeres vi især af positiv psykologi, støttes af designtænkning og tændes af dialog og refleksion.

Læs mere på gnist.com