Bogen koster 120 kr. plus moms. Du kan købe bogen på:

Gnist.com

eller

Saxo.com
eller hos din boghandler

Ingen tvivl om at styrkebaseret ledelse rummer både potentialer og faldgrupper. I denne letlæste og nuancerede bog lykkes det Mads Bab at balancere i dette dilemma. Han præsenterer interessante perspektiver og brugbare metoder, som jeg kun kan anbefale til alle, der vil blive bedre til at få det bedste ud af andre.
Christian Ørsted, Rådgiver og forfatter til bestsellerbogen “Livsfarlig Ledelse”
Denne bog vil hjælpe dig til at blive den leder, du drømmer at være. Mads Bab viser – med solidt afsæt i forskning og eksempler fra succesrige virksomheder – hvordan du kan gøre arbejdslivet bedre, sjovere og mere produktivt for dig selv og dine medarbejdere.
Mikael Kamber, Nyhedsvært og forfatter til bogen “Vi er bedst, når vi er glade”
Ledelse skal altid baseres på de styrker, der er i virksomheden. Mads Babs håndbog om Styrkebaseret ledelse er en kortfattet, solid og klar bog om ledelse og styrkebaseret ledelse. Jeg anbefaler hermed bogen.
Steen Hildebrandt, Professor og Ph.D.
Vil du være en dygtig leder, så læs Mads Babs håndbog. Den gør det svære enkelt og giver alle dedikeret til god ledelse styrkede muligheder for at lykkes med at fremme medarbejdernes kreativitet og produktivitet – og ikke mindst deres samlede performance.
Louise Gade, Direktør for Efter- og videreuddannelse VIA University College